winter uitjes

Willen jullie een bedrijfsuitje boeken tijdens de winter? Amsterdam in de winter is prachtig! Haal bij een kraampje warme glühwein en geniet van het winterse landschap in de Jordaan. Op deze pagina geven wij onze favoriete winteruitjes weer. Kies je voor een dinerspel, of wil je toch liever een actief bedrijfsuitje?

een winters bedrijfsuitje in amsterdam

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de winter in Amsterdam? Kies dan voor een warm dinerspel in een sfeervolle horecalocatie in Amsterdam. Tijdens een dinerspel in Amsterdam geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl jullie een spannende of hilarische game spelen. Willen jullie lievers iets actiever? Kies dan voor een tablet stadsspel door het winterse decor van Amsterdam. Dwaal tijdens jullie teamuitje door Amsterdam langs de mooie pleintjes, de Negenstraatjes, de Wallen en natuurlijk de grachten. 

onze top 3 winter uitjes

Tijdens de winter worden de dagen korter en het weer kan onstuimig zijn. Kies daarom tijdens de winter voor een indoor uitje inclusief heerlijk driegangendiner. Dit is een greep uit onze dinerspellen. Tijdens een dinerspel zit je lekker warm binnen en geniet je van een heerlijk driegangendiner.

de grote tv quiz dinershow

Is jullie gespreksonderwerp elke maandag ook wat er op tv is geweest het afgelopen weekend? Dan is dit dinerspel in Amsterdam zeker iets voor jullie. Tijdens dit unieke teamuitje speel je verschillende rondes van bekende TV-quizformats. Heb je altijd al een keer mee willen doen aan De Slimste Mens, maar word je nooit gevraagd? Dit is je kans! Tussen het overheerlijke driegangendiner door spelen jullie in verschillende rondes de bekendste spellen van tv.  

escape dinner room dinerspel

Terwijl jullie een heerlijk driegangendiner geserveerd krijgen, spelen jullie aan tafel een spannende escape game in Amsterdam. Kunnen jullie goed overweg met cryptische aanwijzingen? Verbaas je collega’s met jouw misschien wel verborgen leiderschap talent of misschien ben je wel heel goed met puzzelen en vind jij als eerste alle puzzelstukjes bij elkaar om de escape game op te lossen! Samenwerking is tijdens dit teamuitje noodzakelijk, daarom is dit dinerspel het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding. 

virtual reality dinerspel

Ben jij op zoek naar een uniek personeelsuitje terwijl je geniet van een heerlijk diner in Amsterdam? Dit diner ervaar je wel op een heel bijzondere manier, namelijk in virtual realityBetreed samen met je collega’s de virtuele wereld en speel uitdagende teamopdrachten waarin je zicht en gehoor worden misleid. Goede samenwerking en communicatie is de sleutel tot succes. Lukt het jullie om de opdrachten succesvol te voltooien?

bedrijfsuitjes in amsterdam

Wil je graag advies over jullie bedrijfsuitje in Amsterdam? Wij sparren graag met jou over ideeën om zo samen tot de perfecte dag te komen voor jou en je collega’s. 

nog meer winter uitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de koude maanden en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Escape city in amsterdam

Escape City Amsterdam is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Amsterdamse grachten, steegjes en straatjes? Lukt het jullie binnen de tijd? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje. 

Ranking your colleagues

Je werkt elke dag samen met je collega’s, maar hoe goed ken je ze echt? Het Ranking the Stars spel in Amsterdam is de ideale manier om je collega’s beter te leren kennen. Alles komt op tafel tijdens deze hilarische quiz en juist daarom is dit het perfecte teambuilding uitje. Bij Ranking the Stars wordt voorafgaand aan iedereen de meest hilarische en ongegeneerde vragenlijst voorgelegd. Vervolgens is het aan jou om al je collega’s te rangschikken!

8.3
Reviews 342 beoordelingen klanten vertellen