Gamification in Amsterdam

Pas door middel van gamification, business games of serious gaming nieuwe speltechnieken en game elementen toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Naast het optimaliseren van bedrijfsprocessen is het ook mogelijk om interessante stof onder je personeel levendig te maken of om positieve gedragsverandering te stimuleren. Door middel van het succesvol uitvoeren van business games of gamification verhoog je de productiviteit van je collega’s en van jezelf. Het spelen van business games in Amsterdam – indoor en outdoor – is zeer geschikt om te werken aan de teambuilding en de connectie tussen de werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Gamification als bedrijfsuitje in amsterdam

Wat is gamification? Bij gamification of Serious Gaming gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Amsterdam. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Op een innovatieve, creatieve en interactieve manier leren deelnemers waardevolle inzichten. Ook voor Serious Gaming geldt dat onze games aan te passen zijn naar jullie specifieke vraagstuk en/of branche.

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

De kracht van serious gaming is dat de games onderhoudend, boeiend en meeslepend zijn. Serious games combineren leerstrategieën, kennis, structuren en spelelementen om specifieke vaardigheden, kennis en houdingen aan te leren. Ze zijn in te zetten in verschillende gebieden en omvatten uitdagingen en beloningen. Hiermee wordt de speler gestimuleerd om verder te spelen en de materie tot zich te nemen. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de trainingsgame bereikt. Hier vind je een overzicht van Serious Games voor bedrijven die wij verzorgen in Amsterdam. 

gamification bedrijfsuitjes in amsterdam

Ranking gamification uitje Amsterdam

Ranking your buzz-ness

Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet?

Digital escape game amsterdam

Met dit teamuitje in Amsterdam kunnen we jullie verzekeren dat de spanning en zenuwen hoog oplopen, en dat allemaal tijdens een digitale game. Jullie krijgen 90 minuten de tijd om samen met je team te ontsnappen uit de digitale escape room. Wie weet worden jullie wel de winnaars van deze spannende escape game. De Digital Escape game kan op elke locatie worden gespeeld, bij jullie op kantoor of als social break tijdens een serieuze meeting.

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Amsterdam word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. Tijdens de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game in Amsterdam richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen