Typisch amsterdam

Een personeelsuitje in Amsterdam organiseren? Wij bieden verschillende teamuitjes aan waarbij je Amsterdam leert kennen door middel van een spel. Met onze tablet gestuurde stadsspellen ontdek je Amsterdam door op pad te gaan in de binnenstad of zelfs via het water. Bekijk hier de Typisch Amsterdamse uitjes!

kies voor een origineel bedrijfsuitje in amsterdam

Onze hoofdstad staat bekend om het artistiek erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen. En daarom heeft Amsterdam een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengt je langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Willen jullie tijdens het teamuitje Amsterdam beter leren kennen? Speel dan het stadsspel De Geheimen van Amsterdam. Onze hoofdstad is ook heel erg fotogeniek, ontdek dat tijdens de workshop Photo Class Smartphone Citywalk. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam? Neem dan contact met ons op! 

Onze top 3 typisch Amsterdamse uitjes

de geheimen van amsterdam

Weet jij alle verborgen parels te vinden die Amsterdam te bieden heeft? Met het teambuilding uitje Geheimen van Amsterdam kom je langs verborgen kerken, prachtige pleintjes en ontdek je de favoriete plekjes van Amsterdamse locals. Weet jij samen met je team de meeste geheime plekken te ontdekken binnen de tijd? Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over onze mooie hoofdstad.

canal escape game Amsterdam

Houden jullie van varen, maar willen jullie meer uitdaging dan alleen ronddobberen over de Amsterdamse grachten? Dan is dit bedrijfsuitje zeker iets voor jullie! Geniet van de mooie bruggen en oude gebouwen die je onderweg tegenkomt, maar pas op dat je niet verdwaald. Met dit spannende teamuitje worden jullie samenwerking skills op de proef gesteld. Durf jij het op te nemen tegen je collega’s? 

escape city amsterdam

Escape City Amsterdam is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Escape City in Amsterdam bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen uit het centrum van Amsterdam? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje waar samenwerking, goede communicatie en plezier maken de sleutel tot succes is. 

bedrijfsuitjes in amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer typische amsterdamse uitjes

beach escape op het strand

Het voordeel van Amsterdam is dat we best dichtbij de kust zitten. De Beach Escape in Zandvoort of Bloemendaal is een spannend outdoor teambuilding uitje. Dit teamuitje is niet alleen avonturistisch en spannend, het heeft ook nog eens een hoge fun factor. Daarnaast brengt het jullie als collega’s ook nog dichter naar elkaar. Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en creativiteit zullen jullie vandaag niet ontsnappen aan een natte broek tijdens dit bedrijfsuitje. Durven jullie het aan?

Smartphone citywalk

Deze creatieve workshop is alleen in Amsterdam te boeken. De Photo Class Smartphone Citywalk is een smartphone fotografie workshop door de straten van Amsterdam. Iedereen kan foto’s maken met zijn of haar smartphone, maar je kunt er zoveel meer uithalen! En dat gaan jullie leren onder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs. Deze fotografie cursus met je mobiel is een combinatie tussen een educatief teamuitje en een competitieve fotowedstrijd.

Smartlappen zingen arrangement

Amsterdamser dan dit arrangement kan haast niet! Hoe produceer je nou dat échte Amsterdamse accent? Je komt er vandaag achter tijdens de workshop smartlappen zingen van onze enige echte Jordanese Cato.  In het meest gezellige stadscafé in hartje Amsterdam worden jullie enthousiast welkom geheten door Cato. Cato is een muzikale alleskunner en de leukste vrouwelijke zangeres en accordeonist van Amsterdam. Zij zal jullie begeleiden tijdens het smartlappen zingen. 

8.4
Reviews 491 beoordelingen klanten vertellen