Typisch amsterdam

Een personeelsuitje in Amsterdam organiseren? Wij bieden verschillende teamuitjes aan waarbij je Amsterdam leert kennen door middel van een spel. Met onze tablet gestuurde stadsspellen ontdek je Amsterdam door op pad te gaan in de binnenstad of zelfs via het water. Bekijk hier de Typisch Amsterdamse uitjes!

kies voor een origineel bedrijfsuitje in amsterdam

Onze hoofdstad staat bekend om het artistiek erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen. En daarom heeft Amsterdam een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje. Onze stadsspellen zijn via een tablet GPS gestuurd en brengt je langs de mooiste plekjes in Amsterdam. Willen jullie tijdens het teamuitje Amsterdam beter leren kennen? Speel dan het stadsspel De Geheimen van Amsterdam. Onze hoofdstad is ook heel erg fotogeniek, ontdek dat tijdens de workshop Photo Class Smartphone Citywalk. Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam? Neem dan contact met ons op! 

Onze top 3 typisch Amsterdamse uitjes

de geheimen van amsterdam

Weet jij alle verborgen parels te vinden die Amsterdam te bieden heeft? Met het teambuilding uitje Geheimen van Amsterdam kom je langs verborgen kerken, prachtige pleintjes en ontdek je de favoriete plekjes van Amsterdamse locals. Weet jij samen met je team de meeste geheime plekken te ontdekken binnen de tijd? Elk team maakt op deze manier kennis met unieke weetjes over onze mooie hoofdstad.

canal escape game Amsterdam

Houden jullie van varen, maar willen jullie meer uitdaging dan alleen ronddobberen over de Amsterdamse grachten? Dan is dit bedrijfsuitje zeker iets voor jullie! Geniet van de mooie bruggen en oude gebouwen die je onderweg tegenkomt, maar pas op dat je niet verdwaald. Met dit spannende teamuitje worden jullie samenwerking skills op de proef gesteld. Durf jij het op te nemen tegen je collega’s? 

escape city amsterdam

Escape City Amsterdam is een interactief bedrijfsuitje waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Escape City in Amsterdam bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen uit het centrum van Amsterdam? Laat je meeslepen tijdens dit spannende teambuilding uitje waar samenwerking, goede communicatie en plezier maken de sleutel tot succes is. 

bedrijfsuitjes in amsterdam

Wil jij graag advies over jullie bedrijfsuitje in Amsterdam? Wij sparren graag met jou over ideeën om zo samen tot de perfecte dag te komen voor jou en je collega’s. 

bedrijfsuitje op het strand

Het grote voordeel van een bedrijfsuitje in Amsterdam is dat je redelijk dichtbij de kust zit. Een bedrijfsuitje in Zandvoort of Bloemendaal is ook een van de vele mogelijkheden die wij bieden. Teambuilding op het strand zorgt voor verbinding. Bekijk hier onze top drie bedrijfsuitjes op het strand.

beach escape

De Beach Escape in Zandvoort of Bloemendaal is een spannend outdoor teambuilding uitje. Dit teamuitje is niet alleen avonturistisch en spannend, het heeft ook nog eens een hoge fun factor. Daarnaast brengt het jullie als collega’s ook nog dichter naar elkaar. Zonder vertrouwen, samenwerken, communicatie en creativiteit zullen jullie vandaag niet ontsnappen aan een natte broek tijdens dit bedrijfsuitje. Durven jullie het aan?

expeditie robinson

Heb je altijd al een keer in de schoenen willen staan van de deelnemers van het tv-programma Expeditie Robinson? Dit is je kans! Met het Expeditie Robinson bedrijfsuitje breng je je teambuilding naar een ander level. Bizarre en hilarische opdrachten die je fysiek en mentaal uitdagen om alles eruit te halen wat erin zit. Samenwerken en creatief denken zullen je helpen om de proeven te voltooien en zo de winst binnen te slepen.

sportdag

Deze sportdag in Amsterdam is geschikt voor iedereen. De sport- en spelactiviteiten stellen we af op het voor jullie gewenste niveau, we zullen beloven dat het een goede mix wordt tussen sportiviteit en gezelligheid. Tijdens de sportdag leer je je teamgenoten kennen en het ijs wordt onmiddellijk gebroken als jullie strijden voor hetzelfde doel. De activiteiten en onderdelen worden altijd begeleid door professionele instructeurs.

8.3
Reviews 342 beoordelingen klanten vertellen