Teamuitje Amsterdam

Ben jij 2024 opzoek naar een leuk teamuitje in Amsterdam tijdens de zomer? Samen met je collega´s onvergetelijke momenten beleven, dat is waar een écht teamuitje om draait. Wij helpen jou hier graag bij! Onze prachtige hoofdstad met al haar historische monumenten is de perfecte omgeving voor een teamuitje.

Teamuitje in Amsterdam organiseren

Wanneer is een teamuitje in Amsterdam voor jou geslaagd? Wat het antwoord ook mag zijn, wij kunnen jou helpen met het organiseren van jullie perfecte teamuitje. Onze ervaren eventmanagers kennen alle leuke en bijzondere plekjes van Amsterdam. Wij helpen jou op weg met het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Kies je voor een indoor of outdoor bedrijfsuitje? Of liever voor een online teamuitje? Wij vinden dat het perfecte teamuitje origineel moet zijn maar ook verbindend, verrassend en betaalbaar.

Origineel teamuitje in Amsterdam

Echte teambuilding ontstaat door samen nieuwe dingen te doen. In een andere setting en in een andere omgeving. Onze stadsspellen in Amsterdam doen het heel erg goed als teamuitje. Wat dacht je van het originele Wie is de Mol bedrijfsuitje in Amsterdam? Onze Wie is de Mol | The Official Game hebben wij in samenwerking met de makers van het TV programma exclusief ontwikkeld. Wij zijn de enige officiële licentiehouders en daarom vind je alleen bij ons alle waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en natuurlijk de individuele test die elke deelnemer aan het eind van Wie is de Mol maakt. Speel je liever een ander leuk stadsspel zoals De Geheimen van Amsterdam? Een beetje gezonde competitie tijdens een teamuitje is ook goed voor de team spirit. Ben jij opzoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam, maar heb je nog advies nodig? Wij staan voor je klaar. Neem contact met ons op en wij helpen jou met het organiseren van een uniek teamuitje in Amsterdam.

Onze top 3 teamuitjes

Expeditie Robinson

Stap uit je comfortzone en duik in het avontuur van Expeditie Robinson in Amsterdam! Tijdens dit bedrijfsuitje worden jij en je team uitgedaagd met spannende proeven die zowel je fysieke als mentale kracht op de proef stellen. Samenwerken, creativiteit en doorzettingsvermogen zijn essentieel om de uitdagingen te overwinnen en als winnaar uit de strijd te komen. 

escape city amsterdam

Escape City is een spannend teamuitje in Amsterdam. Probeer samen met jouw team te ontsnappen uit het centrum. Welk team weet alle antwoorden te vinden en tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Amsterdamse grachten, steegjes en straten? Tijdens Escape City worden jullie getest op het gebied van communicatie, stressbestendigheid en samenwerking. 

floating & walking dinner

Geniet tijdens dit teamuitje van een rondvaart door Amsterdam. Daarna neemt onze stadsgids jullie mee door het centrum van Amsterdam voor een heerlijk diner in twee verschillende restaurants. Maak tijdens dit teamuitje kennis met de prachtige grachten en verborgen plekjes in Amsterdam. Onder het genot van een hapje en een drankje klets je gezellig bij met je collega´s. Dit allemaal met uitzicht over het water! 

teamuitje in amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Amsterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Gamification teamuitje

Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als teamuitje in Amsterdam. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar dit bedrijfsuitje over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen. Wil je dat (nieuwe) medewerkers kennis maken met de kernwaarden van je bedrijf? Kies dan voor Walk The Talk. Of willen jullie liever een spannend bedrijfsuitje

Rondvaart in Amsterdam

Een teamuitje op de grachten van Amsterdam? Met onze bedrijfsuitjes op het water is de grachtengordel van Amsterdam jullie speelruimte. De Canal Escape is een escape room bedrijfsuitje op het water waar samenwerking en teambuilding belangrijk is. Of kiezen jullie liever voor een rustige rondvaart in Amsterdam op de borrelboot en sluiten jullie de dag af met een spannend dinerspel?

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen