Afdelingsuitje in Amsterdam

Wil jij in de zomermaanden van 2024 een afdelingsuitje organiseren in Amsterdam?  Uitjesbureau Amsterdam neemt de organisatie graag uit handen! Een afdelingsuitje is een goede manier om de verbinding met de collega’s op jouw afdeling te versterken. We hebben ook verschillende teamuitjes voor grote groepen in Amsterdam.

Afdelingsuitje in Amsterdam organiseren

Als je op zoek bent naar een afdelingsuitje in Amsterdam dan wil je graag een ruime keuze, zodat je kunt bepalen welk afdelingsuitje het beste bij jou en je collega’s past. Bij Uitjesbureau Amsterdam heb je niet alleen een ruime keuze aan activiteiten, maar zitten er ook nog veel originele bedrijfsuitjes tussen. Wij zijn bijvoorbeeld de enige in Nederland die de Photo Class Smartphone Citywalk aanbiedt onder begeleiding van topfotograaf Jeroen Swolfs.

Afdelingsuitje in de stad

Ga jij binnenkort een teamuitje plannen, maar ben je nog op zoek naar leuke ideeën? Bekijk dan eens onze stadsspellen. Wat dacht je van de Geheimen van Amsterdam. Dit is een speurtocht door Amsterdam waarbij je de stad leert kennen. Of wil je liever een ander typisch Amsterdams spel? Bekijk dan eens Escape City Amsterdam. Escape City is een outdoor Escape Room en bevat uitdagende opdrachten, clues en kennisvragen. Weet jij alle antwoorden te vinden en lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen uit het centrum van Amsterdam? 

Onze top 3 afdelingsuitjes

hou van holland dinerspel

Zijn jullie toe aan een gezellig en ontspannen teamuitje waarbij hilariteit en gezelligheid voorop staat? Bij het Hou van Holland
dinerspel zijn jullie aan het goede adres. 
Terwijl jullie genieten van een overheerlijk driegangendiner, spelen jullie het bekende Hou van Holland spel. Bekend van het tv-programma Ik Hou Van Holland. Deze avond zullen jullie het zonder Linda de Mol moeten doen, maar onze eigen fantastische entertainer zal een avond voor jullie verzorgen die jullie niet snel meer zullen vergeten.

Canal escape amsterdam

Houden jullie van varen, maar willen jullie meer uitdaging dan alleen ronddobberen op de Amsterdamse grachten? Dan is dit bedrijfsuitje in Amsterdam zeker iets voor jullie! Geniet van de mooie bruggen en oude gebouwen die je onderweg tegenkomt, maar pas op dat je niet verdwaald. Via onze game tablet krijgen jullie opdrachten binnen die jullie samen met het team moeten oplossen. Met dit spannende teamuitje worden jullie samenwerking skills op de proef gesteld!
Durf jij het 
op te nemen tegen je collega’s?

smartlappen arrangement

Iedereen kent de tekst van ‘Geef mij maar Amsterdam’, ‘Bij ons in de Jordaan’, maar hoe produceer je nou dat échte Amsterdamse accent? Je komt er vandaag achter tijdens de workshop smartlappen zingen van onze enige echte Jordanese Cato. Nadat jullie allemaal de kneepjes van het vak smartlappen zingen onder de knie hebben, stappen jullie aan boord van de borrelboot om onder het genot van een drankje te genieten van Amsterdam vanaf het water. Na de boottocht wacht een heerlijk driegangendiner op jullie. 

afdelingsuitje organiseren in Amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teamuitje in Amsterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Arrangementen voor bedrijven

Wij hebben de leukste bedrijfsuitjes gecombineerd tot arrangementen in Amsterdam. Bekijk eens het arrangement Borrelboot met Ontdek de Mol Dinerspel of het arrangement Vergaderen met een spannend stadsspel. Al onze arrangementen zijn op maat samen te stellen. Wil je graag dineren in combinatie met een rondleiding door Amsterdam? Of wil je borrelen op een sloep met aansluitend een stadsspel? Wij kunnen ook een heisessie met een activiteit voor je organiseren. Vertel ons je wensen en wij regelen het voor je! 

Sportieve afdelingsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Amsterdam zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal tijdens een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in het Amsterdamse Bos? Uiteraard krijgen de winnaars van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen