Pubquiz Kersteditie in Amsterdam 2024

» Uitje » Pubquiz-kersteditie-in-amsterdam

humor oergezellig quiz

Tijdens het Winterse Pubquiz Bedrijfsuitje in Amsterdam staat teamwork, snelheid, kerst kennis en natuurlijk de warme sfeer centraal. Hoe staat het met jouw algemene kennis? Ben jij altijd een waardevolle aanwinst voor je team als het aankomt op kennisspellen? We dagen je uit om alles uit de muts te halen en samen met je teamgenoten als winnend winterteam te eindigen.

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.  

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

De Meest Gezellige Kerst Pubquiz van Amsterdam!

Met deze hartverwarmende kennisspellen kunnen we jullie verzekeren dat jullie winteruitje een feestelijke en warme bijeenkomst wordt. Gedurende de avond worden verschillende rondes gespeeld, waarin jullie als teams jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen demonstreren. De antwoorden op de vragen kunnen worden ingevuld op het speciale scoreformulier van de pubquiz kersteditie. Durven jullie de strijd aan om als winnaars uit de bus te komen?

Wat kunnen jullie verwachten tijdens dit winterse personeelsuitje in Amsterdam?

Onze enthousiaste quizmaster heet jullie van harte welkom bij aankomst in een warme horecagelegenheid in Amsterdam. Het is zelfs mogelijk om de pubquiz te spelen in een typisch Amsterdams café, op jullie eigen locatie, of zelfs op kantoor. Tijdens de quiz worden diverse rondes gespeeld. Hoe is de kennis verdeeld binnen jouw team? Weten jullie toevallig veel over wetenschap? Of ligt het thema kunst meer in jullie straatje? Tijdens dit winterse teamuitje in Amsterdam komt van alles aan bod!

Bovendien hebben jullie de mogelijkheid om zelf vragen te bedenken die tijdens de quiz gesteld kunnen worden. Op die manier kunnen jullie de pubquiz volledig op maat maken en een persoonlijk tintje geven. Naarmate het spel vordert, worden de vragen uitdagender. Jullie moeten niet alleen goed samenwerken, maar ook communicatie en snelheid zijn van belang tijdens dit winterse bedrijfsuitje! Het winnende team wordt natuurlijk gevierd tijdens de prijsuitreiking en gaat naar huis met een mooie kerstprijs. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven deelnemers hun antwoorden door via een speciale Pubquiz-app. Als dit jullie interesse heeft, aarzel dan niet om naar de mogelijkheden te informeren!

Winterse Pubquiz Uitbreiden?

Willen jullie het Pubquiz-uitje in Amsterdam uitbreiden tot een volledig arrangement? We kunnen dit uitje op maat samenstellen, zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je de avond afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is zelfs mogelijk om te beginnen met een lunch, zodat jullie met een warme maag aan de Pubquiz in Amsterdam kunnen beginnen! Wist je dat we ook een Winterse Pubquiz dinerspel aanbieden?

Offerteaanvraag

Dit unieke teamuitje kan ook worden gespeeld tijdens een kerst- en nieuwjaarslunch of diner in Amsterdam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.  

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen