Voorjaarsuitjes

Willen jullie een bedrijfsuitje organiseren in het voorjaar in Amsterdam? Tijdens de lente komt het zonnetje weer vaker tevoorschijn en wie krijgt hier nou niet een lach van op zijn of haar gezicht? Geniet tijdens een bedrijfsuitje in de lente van de zonnige grachten en sfeervolle terrassen. Op deze pagina geven wij onze favoriete voorjaarsuitjes weer. Ga je voor een actief stadsspel of een ontspannende rondvaart?

een bedrijfsuitje organiseren in het voorjaar in Amsterdam

Ben je op zoek naar een voorjaarsuitje in Amsterdam? Nu de winter ons langzaamaan gaat verlaten en we de koude en regenachtige dagen achter ons kunnen laten, is het weer tijd voor een gezellig bedrijfsuitje in de buitenlucht. Geniet van de stad, het spel en je collega’s tijdens onze actieve en uitdagende stadsspellen. Wil je een stadsspel combineren met een relaxte rondvaart over de grachten van Amsterdam of sluit je de dag graag af met een heerlijk diner in een gezellige horecalocatie? Laat je ons je wensen weten en wij van Uitjesbureau Amsterdam regelen het voor je!

onze top 3 voorjaarsuitjes

Het is tijd om er op uit te gaan met je collega’s tijdens een van onze actieve stadsspellen in Amsterdam. Geniet van het frisse lente zonnetje in je gezicht en ga samen met je teamgenoten voor de winst. Uitdagende opdrachten, hersenkrakers en foto -en video opdrachten komen voorbij tijdens onze gps gestuurde games. Tijdens een stadsspel wandel je ongeveer 5 km. 

Escape city Amsterdam

Escape City is een interactief bedrijfsuitje in het centrum van Amsterdam, waar de spanning vanaf minuut 1 duidelijk aanwezig is. Het 3,5 uur durende spel bevat opdrachten, clues, codes en kennisvragen. Weet jij de antwoorden te vinden en lukt het om tegelijkertijd ook een beetje te genieten van de prachtige Amsterdamse grachten, steegjes en straatjes? Samenwerking en goede communicatie zijn heel belangrijk tijdens dit spel, en daarom is het een perfect personeelsuitje voor teambuilding!

Geheimen van Amsterdam

Amsterdam zit vol met onontdekte parels. Wat weet jij al van de Oude Kerk, het Anne Frank Huis of het paleis op de Dam? Ontdek alle geheimen van Amsterdam tijdens dit typisch Amsterdamse bedrijfsuitje. Jullie zullen bijzondere vragen en opdrachten moeten vervullen, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Op deze manier maakt elk team kennis met onze prachtige hoofdstad, en natuurlijk met elkaar. Samenwerken is tijdens dit bedrijfsuitje erg belangrijk.  

Be smart Amsterdam citygame

Deze digitale citygame is ideaal als je interactief wil teambuilden en op een unieke manier kennis wil maken met al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft. Elk team gaat op pad met een plattegrond van Amsterdam en een smartphone met daarop de door ons ontwikkelde app “BE SMART”. Via verschillende uitdagende opdrachten verkennen jullie Amsterdam, maar op de meest onverwachte momenten kan er een ander team opduiken om de strijd met jullie aan te gaan. 

bedrijfsuitjes in amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie bedrijfsuitje in het voorjaar in Amsterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

nog meer voorjaarsuitjes

wie is de mol the official game

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje is heel goed te spelen in de koude maanden en zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? 

Canal Escape Amsterdam

Een spannende escape room maar dan op de grachten van Amsterdam. Lukt het jullie te ontsnappen van de Prinsengracht of de Herengracht? Dit teamuitje staat bekend om actie, uitdaging en spanning. Ga op zoek naar elkaars kwaliteiten, luister naar elkaar en werk goed samen. Canal Escape Amsterdam is een uniek teamuitje op het water waar de spanning opbouwt naar mate de tijd verstrekt. Welk team weet zich als eerste te bevrijden?  

Monopoly streets stadsspel

Heb je altijd al eens de Leidsestraat of de Kalverstraat willen bezitten? Met dit bedrijfsuitje krijg je de kans om eigenaar te worden van de duurste straten en gebouwen van Amsterdam. Ben jij gemaakt voor het vastgoed? Kun je goed onderhandelen en sta je stevig in je schoenen? Misschien is dit wel het ideale bedrijfsuitje voor jou en je collega’s! Wie weet bezit jouw team straks wel de Leidsestraat, de Oude Kerk of De Dam! 

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen