Teambuilding in Amsterdam

Door het organiseren van een uniek teambuilding bedrijfsuitje tijdens de zomerse maanden in Amsterdam creëer je verbinding tussen collega’s. Wij weten welke teambuilding activiteiten werken, wat leuk is en wat blijft hangen. Het doel van de teambuilding activiteiten is om een fijne samenwerking, sociale verbinding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren met je collega’s.

Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Ben jij aan de beurt om een teamuitje te organiseren? Je bent op de juiste pagina beland! Een teambuildingsactiviteit is een mooie gelegenheid om tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam kennis te maken met de recente ontwikkelingen van je bedrijf of om kennis te maken met nieuwe personeelsleden. Tijdens onze unieke teamuitjes staat samenwerken en verbinding centraal. Onze ervaren eventmanagers kunnen je goed adviseren over een teambuildingsactiviteit dat werkt en wat bij jullie past.

Teambuilding games met collega’s

Waar we bij Uitjesbureau Amsterdam veel ervaring mee hebben, zijn succesvolle teambuilding activiteiten organiseren die goed doen aan de samenhorigheid van collega’s. Wij combineren de leukste opdrachten en wij weten precies wat jij nodig hebt voor een geslaagd uitje. Voor elke wens, budget en doel hebben wij een geschikt bedrijfsuitje. Ga jij voor online teambuilding? Een dinerspel? Of wat dacht je van outdoor teambuilding. Als je liever een spannend bedrijfsuitje wil organiseren raden wij onze escape games aan. Wij hebben een brede keuze aan teambuildingsactiviteiten in Amsterdam.

Onze top 3 teambuilding uitjes

wie is de mol amsterdam

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam is samenwerken key, en daarom perfect voor teambuilding! 

floating & walking dinner

Maak tijdens dit teamuitje kennis met de prachtige grachten en verborgen plekjes in Amsterdam. Onze stadsgids neemt jullie mee naar de mooiste en uniekste plekjes van onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Na ongeveer een uur varen gaan jullie aan wal en genieten jullie van een heerlijk driegangendiner in 2 verschillende restaurants. Tijdens dit bedrijfsuitje combineren jullie varen en heerlijk eten. 

pubquiz dinerspel amsterdam

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje Pubquiz met diner in Amsterdam. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! 

bedrijfsuitje op maat in amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie teambuilding bedrijfsuitje in Amsterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Online teambuilding

Ben je opzoek naar een online bedrijfsuitje? Wij organiseren de tofste online bedrijfsuitjes, waarbij online teambuilding centraal staat. Juist in deze tijd zijn bedrijfsuitjes extra belangrijk om het teamgevoel te versterken. Vertel ons al je wensen en behoeften en wij organiseren voor jou en je collega’s een super leuke ervaring die jullie niet snel vergeten! Het aanbod van online bedrijfsuitjes is erg groot. Heb jij nog geen idee wat voor soort online bedrijfsuitje je wilt organiseren? Dat is geen probleem. Wij hebben op deze pagina een aantal originele online teamuitjes geselecteerd. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers inspireren je graag. Wij kunnen ook online teamuitjes op maat voor jullie maken, niks is ons te gek! 

Teambuilding en fun

Willen jullie even ontladen van alle werkstress? Kies dan voor een Pubquiz in Amsterdam. Tijdens dit  hilarische bedrijfsuitje krijgt teambuilding een hele andere betekenis aangezien jullie elkaar nu vanaf een heel ander perspectief leren kennen. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. Het is ook mogelijk om je eigen vragen te bedenken die terugkomen in de quiz. Lukt het jullie om er met de winst van door te gaan? 

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen