Wie is de Mol Amsterdam

» Uitje » Wie-is-de-mol-amsterdam

bekend van TV spanning sportief

Tijdens Wie is de Mol bedrijfsuitje draait het om spanning en vertrouwen. Ontdek in het prachtig oude centrum van Amsterdam wie de Mol is binnen jouw team.  

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Chat met ons

De officiële Wie is de Mol game in Amsterdam 

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma 'IDTV' bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Dit teamuitje zorgt voor spanning, het vergt samenwerking maar ook oplettendheid. Wie is er te vertrouwen en wie niet? Ontdek het tijdens dit spannende, uitdagende teambuildings uitje in Amsterdam. 

Wat kun je verwachten tijdens het Wie is de Mol bedrijfsuitje? 

Bij een sfeervolle locatie in Amsterdam worden jullie ontvangen door onze enthousiaste spelleider. Bij aankomst worden alle spelregels uitgelegd. In elk team zal een Mol proberen de opdrachten te saboteren. De Mol wordt vooraf ingelicht en is op de hoogte van alle opdrachten. We kunnen garanderen dat het enthousiasme en de spanning meteen voelbaar is. Wie kan je vertrouwen en wie probeert het geldbedrag in de pot zo laag mogelijk te houden? Zelfs je meest favoriete collega kun je met dit teamuitje niet blindelings vertrouwen.  

Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam gaat elk team op pad met een tablet met daarop de app voor het officiële 'Wie is de Mol' Stadsspel. Met deze interactieve app word je door het spel geleidt en uitgedaagd om zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. De route leidt je langs prachtige plekken in Amsterdam zoals De 9 Straatjes, De Dam en De Wallen, zorg dat je hiervan geniet, maar hou je zintuigen op scherp zodat je geen Mol acties mist.  

Tijdens het spel worden alle Mol acties vastgelegd. Onder het genot van een drankje kijken jullie terug waar jullie zijn 'gemold'. Er zal naast een teamprestatie ook een individuele prestatie zijn, de combinatie van beiden prestaties zal de uiteindelijke winnaar bepalen. Geniet van deze unieke ervaring maar onthoud... Niet is wat het lijkt!

Offerteaanvraag

Zet je zintuigen op scherp, houdt het spel goed in de gaten en wees zelfs voorzichtig met je favoriete collega. Wie gaat er voor de pot en wie kiest voor zichzelf en niet voor de groep? Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herken je een typische Mol actie? Ben jij in staat de ware identiteit van de Mol te ontmaskeren tijdens dit teamuitje in Amsterdam? Stuur ons een berichtje voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje in alle grote steden van Nederland te boeken zoals o.a. Haarlem, Rotterdam en Den Haag.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele presentator
  • Tablet met Wie is de Mol app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking voor de winnaar en de beste Mol
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

39.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 15 € 39.50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Chat met ons

8.3
Reviews 342 beoordelingen klanten vertellen