Ranking your Colleagues – Quiz kersteditie in Amsterdam 2024

» Uitje » Ranking-your-colleagues-quiz-kersteditie-in-amsterdam

bekend van TV humor quiz

Een exclusieve quiz waarin iedereen zijn diepste geheimen moet prijsgeven. Zo krijg je pas echt een goed beeld van je collega's! Het kerst- en winteruitje "Ranking Your Colleagues - Kersteditie" is geïnspireerd op het populaire televisieprogramma "Ranking the Stars". Plaats je collega's in een hilarische volgorde op basis van grappige stellingen en quotes. Tijdens deze leuke teamactiviteit komt alles op tafel en kunnen jullie samen de feestelijke sfeer van de feestdagen te beleven.

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

 Een feestelijke bedrijfsquiz met ''Ranking Your Colleagues''!

Dit Amsterdamse kerst- en winteruitje staat volledig in het teken van het beter leren kennen van je collega's tijdens de magische kerstperiode. Net als in het geliefde tv-programma "Ranking the Stars" worden de meest hilarische stellingen en quotes naar voren gebracht. Hoe word jij beoordeeld door je collega's? Je zult waarschijnlijk leuke en verrassende weetjes over je collega's ontdekken, waardoor je ze nog beter leert kennen! Heb je al toepasselijke opmerkingen in gedachten om je collega's te rangschikken? Tijdens dit betoverende teamuitje in Amsterdam komt alles op tafel.

Wat kun je verwachten tijdens ''Ranking Your Colleagues''- Kersteditie

Voorafgaand aan dit originele en humoristische teamuitje, "Rangschik je Collega's - Kersteditie" in Amsterdam, zullen alle deelnemers de grappigste en meest feestelijke stellingen invullen via een digitale vragenlijst. De antwoorden op de vragenlijst worden gebruikt tijdens de quiz.

Alle deelnemers worden verwelkomd door een enthousiaste spelleider. Na een korte introductie en uitleg van het spel begint het bedrijfsuitje. Er wordt zowel individueel als in teams gespeeld, met als doel zoveel mogelijk te weten te komen over je collega's in deze periode. Degene die zijn of haar collega's het beste kent, wordt de winnaar van het spel. Uiteraard staat er een feestelijke prijs klaar voor de winnaar en wordt hij of zij in het licht van de kerstboom gezet tijdens de prijsuitreiking.

Offerteaanvraag

Natuurlijk hebben we een complete vragenlijst klaarliggen, maar hoe leuk is het om zelf ook kerstvragen te bedenken? Op die manier maak je het nog persoonlijker en leer je elkaar misschien wel nog beter kennen in de wintersfeer. Ben je ook benieuwd welke collega het hoogst scoort op de vraag "Wie heeft de meest indrukwekkende kersttrui?"? Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan om je collega's dit winterseizoen beter te leren kennen. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een enthousiaste quizmaster 
  • Digitale vragenlijsten
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking voor het winnende team 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

28.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs spel
>40 € 28,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 € 31,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 34,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen