Groepsuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een groepsuitje tijdens de zomer voor grote groepen in Amsterdam? Leuk! Wij gaan jou daarbij helpen. Samen de stad ontdekken en genieten van onze prachtige hoofdstad. Op deze pagina hebben wij de leukste ideeën voor groepsuitjes in Amsterdam op een rijtje gezet.

Groepsuitje in Amsterdam organiseren

Uitjesbureau Amsterdam is gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitjes voor grote groepen. Leuke ideeën en arrangementen in Amsterdam bedenken is wat wij dagelijks doen. Stadsspellen en citygames zoals Wie is de Mol, Monopoly Streets en BE SMART zijn erg leuk om in onze hoofdstad te spelen. Naast een spannend spel kun je ook nog eens genieten van het prachtige, historische Amsterdam.

Leuke groepsuitjes

Wij willen je graag inspireren om een leuk groepsuitje in Amsterdam te boeken. Maak je keuze tussen een actieve outdoor activiteit zoals: Escape City, Expeditie Robinson of een ander stadsspel in Amsterdam. Liever een indoor bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij ons pubquiz dinerspel in Amsterdam, want een groepsuitje met diner is ook leuk voor iedereen! Bekijk onze selectie aan dinerspellen voor groepen. Zoek je goedkope groepsuitjes of speelt het budget geen rol? Wij kunnen voor elk budget een origineel groepsuitje organiseren of op maat maken. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder! 

Onze top 3 groepsuitjes

wie is de mol amsterdam

Wie kent het tv-programma Wie is de Mol niet? In samenwerking met de originele makers van het Wie is de Mol tv-programma IDTV bieden wij de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het is om in de schoenen te staan van kandidaat of misschien zelf van de Mol. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam is samenwerken key, en daarom perfect voor teambuilding! 

floating & walking dinner

Maak tijdens dit teamuitje kennis met de prachtige grachten en verborgen plekjes in Amsterdam. Onze stadsgids neemt jullie mee naar de mooiste en uniekste plekjes van onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Na ongeveer een uur varen gaan jullie aan wal en genieten jullie van een heerlijk driegangendiner in 2 verschillende restaurants. Tijdens dit bedrijfsuitje combineren jullie varen en heerlijk eten. 

pubquiz dinerspel amsterdam

Ervaar een hilarische maar bovenal gezellige avond samen met je collega’s tijdens ons populaire bedrijfsuitje Pubquiz met diner in Amsterdam. De hele avond staat in het teken van gezelligheid en teambuilding. Er komen diverse thema’s aan bod zoals politiek, sport, muziekkennis en films. Ontdek de geheime talenten van je collega’s en wie weet spelen jullie wel de sterren van de hemel en eindigen jullie op de eerste plek! 

groepsuitje op maat in amsterdam

Wil jij graag meer informatie en advies over jullie groepsuitje in Amsterdam? Wij sparren graag uitgebreid met jou over de doelstellingen, wensen en ideeën. Natuurlijk met als enige doel om voor alle collega’s het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren. Een dag of weekend waar iedereen nog vaak met veel plezier aan terugdenkt en over spreekt. Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Escape room | groepsuitje Amsterdam

Uitjesbureau Amsterdam is de nummer één in Nederland als het gaat om Escape Room bedrijfsuitjes. De Escape bedrijfsuitjes zijn uitermate geschikt om te spelen met een grote groep omdat het outdoor bedrijfsuitjes zijn. Stel je eens voor, de hele stad als jouw speelweide! Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan eens onze Escape City of Beach Escape. Wil je het toch net even anders? Bekijk dan onze Canal Escape. Tijdens dit bedrijfsuitje moeten jullie zien te ontsnappen uit een web van Amsterdamse grachten.   

Sportieve groepsuitjes

Onze sportieve teamuitjes in Amsterdam zijn de perfecte balans tussen samen lachen, actief bezig zijn en teambuilding. Gezonde strijd tussen de teams staat centraal bij een sportief uitje. Word jij de ultieme Robinson tijdens Expeditie Robinson? Of heb je zin in verschillende sportactiviteiten tijdens een Sportdag in een Amsterdams park zoals het Vondelpark, Rembrandtpark of Oosterpark? Uiteraard krijgt de winnaar van de dag een mooie prijs.

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen