Pubquiz in Amsterdam

» Uitje » Pubquiz-in-amsterdam

humor oergezellig quiz

Tijdens het Pubquiz bedrijfsuitje in Amsterdam draait het om samenwerking, snelheid, kennis en natuurlijk gezelligheid. Hoe zit het met jouw algemene kennis? Zit jij altijd in het winnende team als je een kennisspel speelt? We dagen je uit alles uit de kast te halen en samen met je teamgenoten te eindigen als winnende team.

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.  

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Gezelligste pubquiz van Amsterdam 

Met dit oergezellige kennisspel kunnen we jullie verzekeren dat jullie bedrijfsuitje een en al gezelligheid wordt. Tijdens deze avond komen er verschillende rondes voorbij waarin jullie in teams al jullie kennis over geschiedenis, politiek, aardrijkskunde en muziek kunnen laten zien. De antwoorden op de vragen vullen jullie in op het speciale pubquiz scoreformulier. Lukt het jullie om er met de winst van door te gaan? 

Wat kun je verwachten tijdens dit personeelsuitje in Amsterdam? 

Onze enthousiaste quizmaster die de avond voor jullie gaat verzorgen heet jullie van harte welkom bij aankomst in een gezellige horecalocatie in Amsterdam. Het is ook mogelijk om de pubquiz in een typisch Amsterdams caféop jullie eigen locatie of op kantoor te spelen. Tijdens de quiz komen er verschillende rondes voorbij. Hoe is de algemene kennis verdeeld binnen jouw team? Weten jullie toevallig veel over wetenschap? Of ligt het thema kunst meer in jullie straatje? Er komt van alles voorbij tijdens dit teamuitje in Amsterdam! Het is zelfs mogelijk om zelf vragen te bedenken die terugkomen tijdens de quiz. Zo kunnen jullie de quiz helemaal op maat samenstellen en wat persoonlijker maken. Naar mate jullie verder in het spel komen worden de vragen moeilijker. Jullie zullen niet alleen moeten samenwerken, maar ook communicatie en snelheid is belangrijk tijdens dit bedrijfsuitje! Het winnende team wordt uiteraard in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking en gaat naar huis met een mooie prijs.  

Het is ook mogelijk om een digitale Pubquiz te spelen. Tijdens de digitale versie geven de deelnemers de antwoorden door via een speciale Pubquiz app. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse!

Pubquiz uitbreiden?

Wil je de Pubquiz in Amsterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met de Pubquiz in Amsterdam! Wist je dat wij ook een Pubquiz dinerspel aanbieden?

Offerteaanvraag

Dit teamuitje kan ook worden gespeeld tijdens een lunch of diner in Amsterdam. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Spelmateriaal
  • Professionele quizmaster
  • Ook op eigen locatie te spelen
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

2 uur

19.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 € 23,50 p.p. excl. BTW
Houd rekening met eventuele zaalhuur.  

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen