Ontdek de Mol Amsterdam

» Uitje » Ontdek-de-mol-in-amsterdam

bekend van TV spannend

Hoe snel kunnen jullie de Mol ontmaskeren? Kom erachter tijdens dit spannende personeelsuitje in Amsterdam. Stap jij dit bedrijfsuitje in als deelnemer of als Mol? Vooraf benaderen wij één Mol per team die alle ins en outs van de opdrachten kan bestuderen en daardoor precies weet waar hij of zij Molacties kan inzetten. Ga jij tijdens dit stadsspel in Amsterdam voor de pot of voor het team? 

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur en vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Ontdek de Mol Stadsspel in Amsterdam 

Tijdens dit teamuitje doen jullie mee aan een wel hele speciale aflevering van het tv-programma "Wie is de Mol". Jullie zijn namelijk zelf de deelnemers! Heb je dat altijd al een keer mee willen maken? Dit is je kans! Ben jij geschikt om de Mol te spelen binnen jouw team? Wie weet word je wel uitgekozen door ons om die uitdaging aan te gaan.  

Wat kun je verwachten tijdens dit bedrijfsuitje? 

Jullie worden enthousiast ontvangen in een gezellige horecalocatie in het centrum van Amsterdam. Hier zal onze professionele spelleider jullie een uitgebreide speluitleg geven en daarna gaan jullie op pad, uitgerust met een tablet met de Ontdek de Mol App en verschillende spelmaterialen. Per team van 8 personen gaan jullie verschillende opdrachten uitvoeren. Laat je niet afleiden door de prachtige Amsterdamse bezienswaardigheden waar jullie langslopen zoals het Rijksmuseum, De Wallen en het Anne Frank Huis. De vooraf ingelichte Mollen kennen alle ins en outs van de opdrachten en zijn er om jullie goed dwars te zitten en de opdrachten te saboteren. 

Hebben jullie als team genoeg mensenkennis, lef en gevoel voor humor? Dat zijn de ingrediënten om aan het einde van dit stadsspel als beste team te eindigen. Aan het einde van het spel komen jullie weer bij elkaar en wordt tijdens de prijsuitreiking het winnende team en natuurlijk de winnende Mol bekend gemaakt. Hadden jullie de juiste Mol binnen jullie team in het vizier? Wie weet eindigen jullie wel als winnaar van het spel en gaan jullie met de hoofdprijs naar huis. 

Naast Ontdek de Mol bieden wij ook het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje aan. Uitjesbureau is het enige evenementenbedrijf in Nederland die de naam Wie is de Mol mag gebruiken en dit unieke, interactieve stadsspel mag organiseren met goedkeuring van IDTV voor jullie bedrijf!

Teamuitje Ontdek de Mol uitbreiden?

Wil je het groepsuitje Ontdek de Mol in Amsterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Ontdek de Mol stadsspel in Amsterdam!

Offerteaanvraag

Zijn jullie als team stressbestendig genoeg om rustig te blijven terwijl er een Mol probeert de opdrachten te saboteren? Ontdek het tijdens dit spannende personeelsuitje Ontdek de Mol in onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Neem contact met ons op als je vragen hebt en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 € 24.50 p.p. excl BTW
30 - 49 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 29 € 34.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur en vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen