De meest originele teamuitjes in Amsterdam 2024

Origineel bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, vormt het perfecte decor voor onvergetelijke teamuitjes. Voor teams die op zoek zijn naar een unieke ervaring, hebben wij de meest originele bedrijfsuitjes van 2024 voor je geselecteerd. Van het spannende ‘Wie is de Mol’-spel en de La Casa de Papel VR Dinero tot een meeslepend Virtual Reality Dinerspel en de gezellige Grote TV Quiz Dinershow, Amsterdam biedt een gevarieerd aanbod voor elk team. Ontdek hoe je jouw team een onvergetelijke dag kunt bezorgen in deze betoverende stad vol mogelijkheden en verrassingen. Laat je inspireren door de talloze mogelijkheden die de stad te bieden heeft en bezorg jouw team een dag vol betoverende ervaringen en blijvende herinneringen.

Wie is de Mol | The Official Game

Wie kent het niet? Het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol’ is nu beschikbaar als officieel bedrijfsuitje in Amsterdam. In samenwerking met IDTV bieden wij als enige evenementenbureau de kans om de originele ervaring te beleven. Het draait allemaal om spanning, vertrouwen en teamwork. Bij aankomst op een sfeervolle locatie worden teams ontvangen door een enthousiaste spelleider die de regels uitlegt. De vraag is: wie is de Mol binnen jouw team? Met tablets en een interactieve app trekken de teams door het oude centrum van Amsterdam, langs iconische plekken, waar ze opdrachten moeten uitvoeren en proberen te ontdekken wie de Mol is. Na afloop geniet je onder het genot van een drankje van de beelden van de ‘Mol acties’ en ontdek je wie de uiteindelijke winnaar is. Dit bedrijfsuitje garandeert niet alleen spanning en teamwork, maar ook een onvergetelijke ervaring in het hart van Amsterdam.

Virtual Reality Dinerspel

Voor een unieke mix van virtuele realiteit en culinair genot is het Virtual Reality Dinerspel een absolute aanrader. In een sfeervolle horecalocatie in Amsterdam ontvang je bij binnenkomst een VR-bril, koptelefoon en microfoon. Dit bedrijfsuitje combineert teambuilding en entertainment op een bijzondere manier. Als Avatars in de virtuele wereld voer je samen met je collega’s uitdagende opdrachten uit, terwijl je geniet van een heerlijk driegangendiner. Communicatie en samenwerking zijn essentieel voor succes in de virtuele omgeving. De spelleider geeft duidelijke uitleg voor elk spel, zodat je je volledig kunt onderdompelen in de VR-ervaring. Tussen de spellen door is er ruimte om te genieten van het diner en ervaringen te delen. Een bedrijfsuitje dat de grenzen van de werkelijkheid opzoekt en tegelijkertijd zorgt voor culinair plezier in de betoverende stad Amsterdam.

De Grote TV Quiz Dinershow

Voor een avond vol entertainment, gezelligheid en een vleugje competitie is De Grote TV Quiz Dinershow in Amsterdam de perfecte keuze. Bij aankomst in een gezellige horecalocatie word je verwelkomd door een professionele quizmaster. Het driegangendiner wordt afgewisseld met rondes van bekende TV-quizformats zoals De Slimste Mens en Miljoenenjacht. In teams nemen jullie het tegen elkaar op met behulp van tablets en de speciale Grote TV Quiz Show App. De quizmaster zorgt voor een onvergetelijke avond vol humor en uitdaging. Na het nagerecht volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team gehuldigd. Een bedrijfsuitje dat niet alleen zorgt voor een gezellig samenzijn, maar ook de onderlinge band versterkt en voor een blijvende herinnering zorgt.

La casa de Papel VR Dinero Amsterdam

La Casa de Papel - VR Dinero

Stap in de wereld van spanning en strategie met het La Casa de Papel Dinero VR Dinerspel in Amsterdam, een uniek teamuitje bekend van de populaire Netflix-serie. Als deelnemer beleef je een levensechte escape game, waarbij je de Koninklijke Munt in Spanje probeert te infiltreren om zelf bankbiljetten te drukken. Het spel vraagt om samenwerking, uitdaging en duidelijke communicatie, waarbij je in de virtuele wereld codes en aanwijzingen moet kraken. De VR-bril rouleert binnen het team, terwijl je in de ‘echte’ wereld met je collega’s geniet van een heerlijk driegangendiner tussen de rondes door. Alleen het team dat niet alleen de kluis opent maar ook ongezien de stad verlaat, kan zich tot de ultieme winnaar kronen. 

Amsterdam biedt de ideale setting voor originele bedrijfsuitjes die verder gaan dan de standaard teambuildingactiviteiten. Of je nu kiest voor de spanning van ‘Wie is de Mol’, de virtuele realiteit van VR Dining, de La Casa de Papel VR Dinero of de gezellige competitie van De Grote TV Quiz Dinershow, deze ervaringen zullen niet alleen de teamgeest versterken, maar ook zorgen voor onvergetelijke herinneringen in het hart van deze levendige stad. Kies voor een bedrijfsuitje dat op maat is gemaakt voor jouw team en ontdek de veelzijdigheid en charme van Amsterdam op een geheel nieuwe manier.

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen