Zonnige Teamactiviteiten: Beleef de Zomer met Uitjesbureau!

Zomeruitjes Amsterdam

De zomer van 2024 staat voor de deur en bij Uitjesbureau Amsterdam kijken we er enorm naar uit om samen met jullie een seizoen vol avontuur en plezier te beleven! In deze speciale zomereditie van onze nieuwsbrief willen we jullie inspireren met een scala aan onvergetelijke bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten die perfect passen bij de warme en zonnige dagen die voor ons liggen. Naast Amsterdam zijn onze groepsuitjes in diverse andere steden te boeken!

Unieke Teamuitjes

Canal Escape teambuilding Amsterdam.

Canal Escape

Tijdens het Canal Escape worden rustig sloepvaren en intense teambuilding gecombineerd in een spannend avontuur op het water! Vergeet de standaard bedrijfsuitjes, want hier draait het om ontsnappen uit een doolhof van grachten terwijl je samenwerkt om raadsels op te lossen en opdrachten te volbrengen. Met alleen een tablet, plattegrond en jullie teamgeest trotseren jullie het water en strijden om als eerste te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan?

spel met collega's tijdens expeditie robinson

Expeditie Robinson

Beleef het avontuur van Expeditie Robinson samen met je collega’s! Geïnspireerd op het populaire tv-programma, daagt dit bedrijfsuitje jouw team uit om samen te werken, creatief te denken en behendig te zijn. Van mentale tot fysieke uitdagingen, dit spel test jullie vaardigheden en tactieken. Wie zal uitblinken en de titel van ultieme Robinson verdienen? Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in Amsterdam vol teamwork en competitie!

metaaldetector op het strand opdracht

Beach Escape

Beach Escape Amsterdam biedt een spannend outdoor teambuilding uitje, waarbij teamwork cruciaal is om te ontsnappen van het strand. Gewapend met slechts een tablet, cryptische plattegrond en spelmateriaal gaan jullie de uitdaging aan. Met een mix van competitie, samenwerking en avontuur wordt dit personeelsuitje een onvergetelijke ervaring die jullie team dichter bij elkaar brengt. Durven jullie het aan?

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Escape City

Laat je meeslepen door de adrenaline van Escape City! In deze outdoor escape room game is het doel om te ontsnappen uit de binnenstad van jullie gekozen stad. Gewapend met teamtablets worden teams geconfronteerd met raadsels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te kunnen ontsnappen. Werk samen, communiceer en denk strategisch om zo veel mogelijk punten te verzamelen en binnen de tijd te ontsnappen uit Amsterdam.

Gloednieuwe Bedrijfsuitjes

De duurzaamste mens art Amsterdam

De Duurzaamste Mens

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje dat zowel leuk als impactvol is? Een spel waarin duurzaamheid op een speelse manier centraal staat? Boek dan ‘De Duurzaamste Mens’. In deze quiz ga je, in teams van vier personen, de uitdaging aan op weg naar de finale. Bij aankomst neem je het op tegen jouw teamgenoten op basis van de input van alle afgevallen deelnemers. Slim, want zo blijft iedereen scherp tot en met de finale! Kun jij de dagprijs winnen en jezelf de duurzaamste persoon binnen jullie organisatie noemen? 

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Boek nu en laat zien hoe duurzaam jij en je collega’s echt zijn!

VR Teambuilding Game Amsterdam

Secret of the Pyramid

Stap samen met je team in de intrigerende wereld van virtual reality en waag je aan het spannende avontuur van Secrets of the Pyramid. Betreed de mysterieuze piramide van Nefaru en ontrafel samen de mysteries die voor jullie liggen. Dit teamuitje biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring vol spanning en teamwork, maar ook de kans om cruciale vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn voor het succes van je team. Laat het lot van Dr. Crayfield in jullie handen rusten en ga de uitdaging aan van deze VR Teambuilding Escape Game!

Durf jij de mysterieuze piramide van Nefaru te betreden? Klik hier voor meer informatie!

Word Onze nieuwe collega/stagiaire 2024 bij Uitjesbureau!

Bij Uitjesbureau zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe talenten om ons team te versterken! Ben jij een ambitieuze Junior Sales Medewerker in wording boordevol energie? Dan zijn wij per 1 Mei op zoek naar jou! Met 24 jaar ervaring zijn we dé pionier op het gebied van originele, interactieve en hoogwaardige bedrijfsuitjes.

Vanaf augustus/september hebben we weer plaats voor enthousiaste stagiaires die een kijkje willen nemen in de dynamische wereld van evenementenorganisatie. Bij ons leer je niet alleen de ins en outs van het organiseren van bedrijfsuitjes, maar ook hoe je klantgericht en doelgericht te werk gaat als Junior Sales Medewerker.

Elk jaar dagen we de markt uit met nieuwe, uitdagende concepten. Ons team bestaat uit jonge, gedreven professionals met elk hun eigen specialiteit. Bij Uitjesbureau combineren we professionaliteit met gezelligheid. We nemen ons werk serieus, maar maken ook tijd voor plezier en teamspirit.

Wil jij deel uitmaken van ons team en jouw talenten laten bloeien als Junior Sales Medewerker of stagiair? Bekijk dan snel onze vacatures!

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen