Geheimen van Amsterdam stadsspel

» Uitje » Geheimen-van-amsterdam-stadsspel

spannend stadsspel

Teambuilding in Amsterdam. Onze hoofdstad zit vol met onontdekte parels. Wat weet jij al van de Oude Kerk, het Anne Frank Huis of het paleis op de Dam? Ontdek alle geheimen van Amsterdam tijdens dit typisch Amsterdamse bedrijfsuitje. Dit is een actief stadsspel dat de kennis van jou en je collega's over Amsterdam op de proef stelt en de teambuilding naar een hoger level tilt.

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur en vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Ontdek Amsterdamse highlights tijdens dit teamuitje 

Weet jij alle verborgen parels te vinden die Amsterdam te bieden heeft? Met het teambuilding uitje Geheimen van Amsterdam kom je langs verborgen kerkenprachtige pleintjes en ontdek je de favoriete plekjes van Amsterdamse localsWeet jij samen met je team de meeste geheime plekken te ontdekken binnen de tijd? Dan mogen jullie jezelf kronen tot de winnaars van het spel! 

Wat kun je verwachten tijdens het teamuitje Geheimen van Amsterdam? 

Jullie worden voor dit teamuitje verwacht in een karakteristieke Amsterdamse locatie waar de spelleider jullie opwacht. Na een korte introductie worden jullie ingedeeld in teams en gaan jullie, met een tablet en de juiste spelmaterialen, op zoek naar de geheimen van Amsterdam. Jullie zullen bijzondere vragen en opdrachten moeten vervullen, zo vinden jullie de weg van geheim naar geheim. Op deze manier maakt elk team kennis met onze prachtige hoofdstad, en natuurlijk met elkaar. Samenwerken is tijdens dit bedrijfsuitje erg belangrijk.  

Na 2,5 uur geheimen opsporen komen jullie weer bij elkaar en wordt het team met de meest gevonden parels gekroond tot het winnende team van het spel. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking nemen zij de prijs in ontvangst onder het genot van een lekker drankje. Heb je altijd al meer willen weten over Amsterdam? En denk je alle verstopte parels op te kunnen sporen? Na dit teamuitje ben jij een Amsterdam expert, ken je de mooiste plekken en heb je ook nog eens je collega's beter leren kennen! We snappen dat jullie na 2,5 uur geheimen opsporen wel trek krijgen, daarom is dit teamuitje ook uit te breiden met een lunch of 3-gangen diner. 

Bedrijfsuitje Geheimen van Amsterdam uitbreiden?

Wil je het teamuitje Geheimen van Amsterdam uitbreiden tot een arrangement? Wij kunnen dit uitje op maat samenstellen zodat jij en je collega's een hele dag kunnen genieten. Wil je graag het spel afsluiten met een gezellige borrel of een heerlijk driegangendiner? Het is ook mogelijk om te starten met een lunch, zodat jullie met een gevulde maag kunnen beginnen met het Geheimen van Amsterdam stadsspel!

Offerteaanvraag

Na dit personeelsuitje in Amsterdam kun je iedereen alle details vertellen van het Centraal Station, het Anne Frank Huis, De Kalverstraat en de Oude Kerk. Lukt het jouw team om de meeste geheimen te onthullen? Ontdek het tijdens het bedrijfsuitje Geheimen van Amsterdam. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Een professionele spelleider
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Geheimzinnige opdrachten
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

3.5 uur

24.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 40 € 24.50 p.p. excl BTW
25 - 39 € 27.50 p.p. excl BTW
15 - 24 € 31.50 p.p. excl BTW

Houd rekening met eventuele zaalhuur en vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen