Waterproeverij in Amsterdam

» Uitje » Waterproeverij-in-amsterdam

proeverij workshop

Een uniek alternatief voor de wijnproeverij in Amsterdam! Ontdek wat voor verschillende smaken water kan hebben en laat je verrassen. Naast het proeven, neemt onze watersommelier je mee in de wereld van water. Hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Vele weetjes rijker verlaat je de proeverij.

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Waterproeverij in Amsterdam

Een waterproeverij in Amsterdam is het ideale bedrijfsuitje of workshop voor iedereen die echt wil proeven wat er gedronken wordt. Vandaag geen papegaaien water maar een waterval aan woorden. Bovendien is de workshop erg praktisch, want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Naast het proeven nemen wij jullie ook mee in de wereld van het water. Vele weetjes rijker verlaat je de proeverij. Wist je eigenlijk dat bronwater juist niet direct uit de bron komt en mineraalwater wel? Welk watermerk is nou echt goed bezig met het milieu? Hoe ontstaat eigenlijk de smaak van water? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op al deze vragen! 

Hoe ziet een middag eruit bij de Waterproeverij?

Onze waterspecialisten staan op je te wachten op een sfeervolle locatie in Amsterdam of op jullie eigen locatie. Hier staat een variatie aan waters voor je klaar. Tijd om te proeven! Welke smaken proeven jullie en welke invloeden herken je in de smaken? Onze waterspecialisten leggen het graag uit en bevestigen of ontkrachten je vermoedens. Tijdens de waterproeverij is er ook ruimte om kennis op te doen. Onze waterspecialisten nemen jullie mee in de wereld van het water en staan stil bij alles wat met water en waterwinning te maken heeft.  

Hoe meer mineralen er in het water zijn opgelost, hoe sterker de smaak van het water. Naast het feit dat deze mineralen goed zijn voor onze gezondheid, zorgen deze mineralen samen dus ook voor een bijzonder smaakpalet. Maar er zijn veel meer factoren die de smaak van het water bepalen.  Zo spelen onder andere de temperatuur van het water, de aanwezigheid van koolzuur en het glas waarin het water geserveerd wordt allemaal een grote rol in de smaakbeleving. 

Offerteaanvraag

De prijs voor deze waterproeverij is afhankelijk van de groepsgrootte en gekozen locatie. Wij maken graag een offerte op maat. Willen jullie ook een proeverij waarbij je niets hoeft uit te spugen? Neem dan contact met ons op! Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Den Haag en Alkmaar.

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Waterspecialisten
  • Diverse soorten water
  • Quiz
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 15 personen

1.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.3
Reviews 423 beoordelingen klanten vertellen