Geniet van Cultureel Amsterdam

» Uitje » Geniet-van-cultureel-amsterdam

arrangement teambuilding

Een uniek arrangement voor jou en je collega's! Ontdek een van de vele prachtige musea van Amsterdam zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk museum of het Scheepvaartmuseum en speel daarna een spannend stadsspel in het centrum van Amsterdam om de teambuilding met je collega’s te versterken! Kies uit een van onze vele stadsspellen om de dag af te sluiten.

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Geniet van de cultuur in Amsterdam

Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam hebben wij een uniek arrangement beschikbaar. Wij bieden een bezoek aan een typisch Amsterdams museum zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Van Gogh museum, het Amsterdam museum of misschien wel het Tassenmuseum. Na het museumbezoek staat er een spannend stadsspel op de planning. Willen jullie in de culturele hoek blijven? Dan adviseren wij het Geheimen van Amsterdam stadsspel. Onze culturele hoofdstad Amsterdam heeft genoeg te bieden en wij verzorgen graag een compleet verzorgde dag voor jou en je collega’s. 

Wat kun je verwachten van het arrangement Cultureel Amsterdam? 

Onze entertainer verwelkomt jullie in de buurt van het gekozen museum in een gezellige horecalocatie. Na een korte introductie zullen jullie starten met het museumbezoek bij het door jullie gekozen museum. Er staat een gids voor jullie klaar die jullie zal rondleiden. Wanneer jullie alle kunstwerken hebben bekeken en uitvoerig hebben besproken is het tijd voor een lunch. Tijdens de lunch kunnen jullie alle indrukken met elkaar bespreken en kunnen jullie je maag vullen voor een stevig en spannend stadsspel in Amsterdam. Jullie kunnen vooraf zelf beslissen welk stadsspel jullie willen spelen. Wij raden het Geheimen van Amsterdam stadsspel aan om te spelen. Tijdens dit spel gaan jullie in teams uitgerust met een tablet en wat spelmaterialen op pad om de geheime parels van Amsterdam te ontdekken. Het team dat als eerste de meeste geheimen heeft ontdekt, wint het spel. Natuurlijk gaat het niet zonder het uitvoeren van verschillende opdrachten, clues, hersenkrakers en samenwerkingsopdrachten. Het is en blijft natuurlijk een teambuilding activiteit. 

Het arrangement Geniet van cultureel Amsterdam is ook uit te breiden met een diner, dinerspel of barbecue. Het kan helemaal op maat voor jullie worden samengesteld. Natuurlijk kunnen jullie ook een ander spannend stadsspel spelen zoals Wie is de Mol of Escape City of willen jullie liever de Voedselbank in Amsterdam steunen tijdens het Win voor de Voedselbank stadsspel. 

Offerteaanvraag

Het arrangement Geniet van cultureel Amsterdam is ook uit te breiden met een diner, dinerspel of barbecue. Natuurlijk kunnen jullie ook een ander spannend stadsspel spelen zoals Wie is de Mol of Escape City of willen jullie liever de Voedselbank in Amsterdam steunen tijdens het Win voor de Voedselbank stadsspel. Het kan helemaal op maat voor jullie worden samengesteld. Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele spelleider en gids
  • Een tablet en spelmateriaal per team
  • Lunch
  • Toegang museum
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen