Smartlappen zingen in Amsterdam

» Uitje » Smartlappen-zingen-in-amsterdam

culinair humor workshop

Hoe produceer je nou dat echte Amsterdamse accent? De welbekende 'snik'. Met dit bedrijfsuitje Smartlappen zingen kom je erachter. Welke collega zingt vandaag als Danny de Munck of Willeke Alberti? Een typisch Amsterdamse cursus of workshop is niet compleet zonder rondvaart over de Amsterdamse gracht. Sluit de dag af in een karakteristieke horecalocatie voor een gezellig diner.

Inclusief

  • Zangles van Cato 
  • Liedboek per persoon 
  • Rondvaart over Amsterdamse grachten
  • Driegangendiner in horecalocatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Arrangement Smartlappen zingen, rondvaart en diner

Iedereen kent de tekst van 'Geef mij maar Amsterdam', 'Bij ons in de Jordaan' of 'Zeg maar niets meer', maar hoe produceer je nou dat échte Amsterdamse accent? Je komt er vandaag achter tijdens de workshop smartlappen zingen van onze enige echte Jordanese Cato.  

Hoe verloopt de workshop smartlappen zingen?

In het meest gezellige stadscafé in hartje Amsterdam worden jullie enthousiast welkom geheten door Cato. Cato is een muzikale alleskunner en de leukste vrouwelijke zangeres en accordeonist van Amsterdam. Zij zal jullie begeleiden tijdens het smartlappen zingen. Bij binnenkomst zit de stemming er al goed in, want Cato ontvangt jullie met heerlijke Amsterdamse deuntjes op de accordeon. 

Na een korte introductie over de geschiedenis van de smartlap, worden de liedboeken tevoorschijn gehaald en kunnen jullie de eerste noten inzetten. Aan de hand van tranentrekkende smartlappen en populaire hits van nu gaan jullie op zoek naar de elementen die de Amsterdamse smartlap zo populair maken, namelijk de 'snik' en het 'vibrato'. Cato leert jullie hoe je deze bouwstenen van de smartlap zelf kunt zingen.  

Nadat jullie allemaal de kneepjes van het vak smartlappen zingen onder de knie hebben, stappen jullie aan boord van de borrelboot om onder het genot van een drankje te genieten van Amsterdam vanaf het water. Na de rondvaart over de Amsterdamse grachten, staat er een heerlijk driegangendiner op jullie te wachten in een gezellige horecalocatie. Zingen jullie aan het einde met elkaar nog jullie favoriete smartlap om de avond af te sluiten? 

Offerteaanvraag

Willen jullie de diepte in? Dan neemt Cato zelfs ademtechnieken met jullie door. Ook verzoekjes zijn welkom bij Cato, hoe gaaf is het om je zelfgeschreven smartlap te zingen tijdens jullie bedrijfsuitje? Tijdens de workshop smartlappen zingen staan jullie wensen centraal. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit arrangement en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Zangles van Cato 
  • Liedboek per persoon 
  • Rondvaart over Amsterdamse grachten
  • Driegangendiner in horecalocatie 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen