De Grote Online TV Quiz Show Amsterdam

» Uitje » De-grote-online-tv-quiz-show-amsterdam

online quiz

De Grote Online TV Quiz Show is een online bedrijfsuitje om de teambuilding binnen jouw team te versterken!  In teams van 3-5 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. Speel de meest populaire spellen van TV zoals Miljoenenjacht, De Slimste Mens en Deal or No Deal samen met je collega's. Onze quizmaster leidt jullie door het spel vanuit onze professionele studio. 

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p.

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

020 ‚Äď 675 23 92

Stuur ons een bericht

De aller-gezelligste online quiz van Nederland 

Zijn jullie op zoek naar een gezellig online teambuilding teamuitje? Dan is De Grote Online TV Quiz Show iets voor jullie! Heb je altijd al eens mee willen spelen met grote spelshows als De Slimste Mens, Deal or No Deal of Ik Hou Van Holland? Zelfs de koffertjes van Miljoenenjacht komen voorbij! Dit is je kans.  

Wat kun je verwachten tijdens de Grote Online TV Quiz Show? 

Tijdens dit online bedrijfsuitje verzamelen alle deelnemers zich in Zoom of Teams en worden zij enthousiast welkom geheten door onze professionele host. Naast de online vergadering zullen alle deelnemers vooraf ook de speciale QuizApp op hun telefoon moeten downloaden. Via de app zullen alle teams de vragen en opdrachten doorkrijgen en in de app kan de team captain de antwoorden versturen. 

Na een korte introductie en speluitleg van onze quizmaster, worden de teams gemaakt en verdeeld in subgroepen. Samen met je team zullen jullie in break-out rooms de opdrachten en vragen moeten beantwoorden. Het is van belang dat jullie goed samenwerken en communiceren tijdens dit interactieve teamuitje. 

Na iedere tv-quizronde komen alle teams weer bijeen voor de tussenstand en het gezamenlijke onderdeel waarbij het Miljoenenjacht kofferspel wordt gespeeld. Dit is een bonusronde waar sommige teams die wat ‚Äėschade‚Äô hebben opgelopen in de puntentelling weer kans krijgen om het gat te dichten.¬†Welk team weet tijdens deze laatste ronde de meeste punten binnen te slepen? Natuurlijk krijgt het winnende team een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking.¬†¬†

Er is ook een mogelijkheid om het spel te personaliseren met eigen vragen en opdrachten. Zo kunnen er zelf vragen bedacht worden over bijzondere gebeurtenissen, de kernwaarden, collega's of thema's die spelen binnen jullie bedrijf. 

Offerteaanvraag

Ben je enthousiast geworden om¬†dit¬†online teambuilding uitje¬†te¬†spelen?¬†Ons¬†team¬†zal na de boeking alle technische uitleg vooraf goed met je doornemen zodat op de dag zelf iedereen klaar is voor de strijd! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een¬†vrijblijvende¬†offerte aan.‚ÄĮ¬†

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Service en organisatie vanuit Uitjesbureau
  • Professionele quizmaster live op afstand
  • App met originele vragen en opdrachten
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

1.5 uur

21.50,- vanaf prijs p.p. ex. BTW

Pers. Prijs
> 50 ‚ā¨ 21,50 p.p. excl. BTW
20 - 49 ‚ā¨ 24,50 p.p. excl. BTW

Onze eventmanager helpt graag!

020 ‚Äď 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen