Zeskamp Amsterdam

» Uitje » Zeskamp-amsterdam

arrangement sportief strand

Breng de teambuilding met je collega's naar een hoger leven door middel van verschillende games. Bij de Zeskamp draait alles om elkaar beter te leren kennen. Met je team vecht je op een speelse en sportieve manier voor de winst. Wie is een echte dare devil en wie is er een echte leider? Ontdek het tijdens de 6 sportieve spelrondes. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue op het strand. 

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op het strand
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Zeskamp arrangement in Zandvoort of Amsterdams Park 

Deze dag staat in het teken van sportiviteit, samenwerken en plezier. Dit arrangement rondom Amsterdam bestaat uit een verscheidenheid aan spellen, waaronder spellen die een beroep doen op mentale vaardigheden en spellen die uithoudingsvermogen vereisen. Ken jij de sterke en zwakke punten van je collega's? Kom erachter tijdens dit bedrijfsuitje en vorm samen een ijzersterk team. Geschikte locaties voor de zeskamp zijn het strand van Zandvoort en Amsterdamse parken zoals het Vondelpark, Rembrandtpark of Westerpark. 

Sport en spel Activiteiten op het strand van Zandvoort 

Jullie worden enthousiast welkom geheten door de spelleider bij een gezellige strandtent aan de kust. De spelleider voorziet jullie van een speluitleg en maakt de teams bekend. Jullie gaan de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten binnen te halen. Dit arrangement kunnen jullie naar eigen wens indelen. Wij bieden diverse leuke en sportieve spelrondes, zoals beachvolleybal, waterrace en mega twister. Naast deze spellen hebben wij natuurlijk ook andere spellen om de 6 verschillende rondes mee in te vullen. Er is keuze uit de volgende sportieve spellen voor de zeskamp: 

– Beachvolleybal
– Beach soccer
– Knotshockey
– Hindernisbaan + vuur maken
– Skippybalrace
– Reuze Jenga XL
– Tug of war
– Waterrace
– Mega twister (5×5 meter)
– Katapult bouwen
– Lacrosse
– Bamboe toren
– Ultimate frisbee
– Beachtennis
– Tjoekbal 

Offerteaanvraag

Teambuilding op een unieke en sportieve manier op het strand van Zandvoort. Deze dag in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee is uit te breiden met een lunch en/of diner of een gezellige BBQ op het strand. Willen jullie liever een sportief uitje bekend van TV spelen? Dan is Expeditie Robinson ook zeer geschikt voor een geslaagde dag. Daarnaast is het programma van jullie teamuitje compleet op maat samen te stellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele instructeurs 
  • Zes actieve/ sportieve spellen 
  • BBQ op het strand
  • Prijsuitreiking 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen