Vergaderen en Stadsspel in Amsterdam

» Uitje » Vergaderen-en-stadsspel-in-amsterdam

arrangement teambuilding

Een zakelijk arrangement in Amsterdam. Een combinatie van een zakelijk start in de ochtend, mogelijkheid tot vergaderingen, talks en workshops. Fun, gezelligheid en ontspanning in de middag met een stadsspel in hartje Amsterdam. Dit arrangement is helemaal op maat samen te stellen naar jullie wensen. Onze ruime keuze aan stadsspellen en citygames maakt dit arrangement voor iedereen leuk!

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Vergadering met spannend stadsspel in Amsterdam 

Sluit je zakelijke meeting af met een actief bedrijfsuitje in Amsterdam! Het kan met dit populaire arrangement. Hebben jullie de hele ochtend stijfjes moeten luisteren naar nieuwe plannen, saaie agendapunten en talks van het management? Dan zullen jullie vast en zeker wel toe zijn aan een middag met wat meer pit en activiteit. Speel na de lunch een spannend stadsspel zoals Wie is de Mol, Escape City of een Canal Escape. Ga de uitdaging aan en win door goed samen te werken met je team. 

Wat kun je verwachten van deze dag in Amsterdam?

Wij raden aan om deze dag te beginnen met het zakelijke gedeelte. Dit kan georganiseerd worden bij jullie eigen locatie of in een horecalocatie in Amsterdam waar jullie een aparte ruimte tot jullie beschikking hebben. Na de vergadering of zakelijke bijeenkomst zal er een uitgebreide lunch worden geserveerd. Hiermee kunnen jullie opladen voor het middagprogramma, waar jullie de energie goed voor kunnen gebruiken!  

Na de lunch staat onze entertainer klaar voor een uitgebreide speluitleg. Afhankelijk van welk stadsspel jullie hebben gekozen gaan jullie in teams de stad in om verschillende opdrachten te voltooien. Ieder team gaat op pad met een tablet die wordt aangestuurd door gps. Hierdoor weten jullie precies waar jullie heen moeten en kan de spelleiding ook altijd zien waar jullie zijn. Spannende stadsspellen waar jullie uit kunnen kiezen zijn bijvoorbeeld een Escape City of Wie is de Mol Official. Willen jullie liever een maatschappelijk verantwoord stadsspel? Steun bijvoorbeeld de Voedselbank in Amsterdam met het Win voor de Voedselbank stadsspel! Met onze jarenlange ervaring, maken wij jullie personeelsuitje in Amsterdam graag tot een succes.  

Offerteaanvraag

De planning van deze dag is natuurlijk in te delen naar jullie wensen en is helemaal op maat te maken, wij helpen jullie graag! Wil je meer informatie over dit arrangement in Amsterdam? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Vergaderlocatie
  • Lunch
  • Professionele spelleider
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

8 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen