Cursus plat Amsterdams

» Uitje » Cursus-plat-amsterdams

arrangement humor workshop

Een hilarisch teamuitje samen met je collega's tijdens de cursus Plat Amsterdams. Jullie hebben straks de perfecte imitatie van Danny de Munck en André Hazes. Een ludieke workshop met een cursus plat Amsterdams voor beginners. Ga voor teambuilding en kies voor dit arrangement.

Inclusief

  • Professionele begeleiding¬†
  • Kostuums¬†
  • Rondvaart door Amsterdam (1,5 uur)
  • Driegangendiner¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 ‚Äď 675 23 92

Stuur ons een bericht

Arrangement Cursus Plat Amsterdams met rondvaart 

Spreek je ABN of kom je uit het Zuiden en praat je met een zachte 'G'? Daar komt vanaf vandaag verandering in! Onze cursusleider Sjonnie uit de Jordaan gaat jullie tijdens dit bedrijfsuitje verschillende typische Amsterdamse woorden, uitdrukkingen en accenten leren. Jullie krijgen zangles om uiteindelijk jullie eigen toneelscène op te voeren. André Hazes, Johnny Jordaan en Ciske de Rat zijn geslaagde cursisten van deze workshop. Treed in hun voetsporen en ervaar hoe het is om écht Mokums te praten!  

Wat houdt de cursus Plat Amsterdams met rondvaart in? 

De cursusleider Sjonnie uit de Jordaan heet jullie van harte welkom in een karakteristieke Amsterdamse horecalocatie. Zodra de cursus is begonnen wordt jullie woordenschat verrijkt met een cocktail van de uitspraken kennen, kunnen en kannen, moeten en motten, zullen en sulluh. Ook de typisch Amsterdamse uitdrukkingen zoals een 'pikketanissie', 'schnabbelen' en 'goochem' komen tijdens deze hilarische cursus voorbij.  

Wanneer jullie een uitgebreide introductie hebben gehad over de Amsterdamse woordenschat, krijgen jullie ook zangles. Jullie leren een echte smartlap zingen, compleet met intonatie en ingebakken 'snik'. Als Sjonnie overtuigd is van jullie talenten, mogen jullie een eigen toneelscène spelen, uiteraard met de juiste taal en het goede Amsterdamse accent. Als jullie de cursus Plat Amsterdams succesvol hebben afgerond en gezellig na staan te praten met een "pikketanessie" bij de bar, is het tijd voor een rondvaart over de Amsterdamse grachtengordel. Jullie varen over de Herengracht, Prinsengracht, de Singel en natuurlijk de Amstel. Geniet van de prachtige Amsterdamse architectuur en de lage en smalle bruggetjes. Om deze typisch Amsterdamse dag in stijl af te sluiten, dineren jullie in een gezellige horecalocatie in het oude centrum van Amsterdam.  

Offerteaanvraag

Een uniek en hilarisch bedrijfsuitje organiseren? Dit arrangement heeft het allemaal. Het is ook mogelijk dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een lunch. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding¬†
  • Kostuums¬†
  • Rondvaart door Amsterdam (1,5 uur)
  • Driegangendiner¬†¬†
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 ‚Äď 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen