Borrelboot & Hou van Holland Dinerspel Amsterdam

» Uitje » Borrelboot-hou-van-holland-dinerspel-amsterdam

arrangement bekend van TV dinerspel

Op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje in Amsterdam met je collega's? Met dit arrangement hebben jullie een heerlijke rustige rondvaart door de grachten van Amsterdam, en daarna spelen jullie een hilarische Hollandse quiz tijdens een driegangendiner. Een relaxte dag met humor, ontspanning en gezelligheid.

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Rondvaart in Amsterdam met Hou van Holland dinerspel

Jullie verzamelen rond borreltijd bij onze borrelboot voor een prachtige rondvaart door de grachtengordels van Amsterdam. Wist je dat de grachtengordels bij elkaar wel 75 km lang zijn? Jullie varen één á twee uur met schipper door de smalle grachtjes en onder de lage bruggetjes. Vanaf het water zie je zo veel andere bijzondere bezienswaardigheden dan wanneer je op straat loopt. Wees niet getreurd wanneer jullie weer aan wal stappen, want het teamuitje is zeker nog niet afgelopen na de rondvaart!

Wat kun je verwachten van dit bedrijfsuitje in Amsterdam

In een gezellige horecalocatie in het centrum van Amsterdam worden jullie enthousiast welkom geheten door onze entertainer die de avond voor jullie gaat verzorgen. Jullie gaan namelijk tijdens het diner het fantastische Hou van Holland spel spelen. Het spel wordt gespeeld tussen de gangen door, zodat jullie ook genoeg tijd hebben om bij te kletsen terwijl jullie genieten van het eten. Het Hou van Holland dinerspel is natuurlijk niet compleet zonder het Boodschappenspel of het Geen Ja, Geen Nee spel en natuurlijk komen de Hollandse meezingers ook voorbij! 

Jullie zullen voor de hoofdprijs moeten strijden in teams, en zeg nou zelf, er is toch geen betere manier om de verbinding tussen jou en je collega's te versterken dan door samen te werken? Wat weet jij van De Kalverstraat? Of waar het woord Mokum vandaan komt? De vragen die tijdens de quiz voorbij komen gaan over onze prachtige hoofdstad Amsterdam, en natuurlijk ook over ons koude kikkerlandje. Het spel wordt afgesloten met een slinger door elk team aan het bekende Rad, hierdoor blijft het spel tot de laatste minuut spannend! 

Offerteaanvraag

Kijk je uit naar een gezellige middag in Amsterdam samen met je collega's op het water en daarna lachen, gieren, brullen tijdens het Hou van Holland dinerspel? Wil je meer informatie over dit arrangement in Amsterdam? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Professionele begeleiding en entertainer
  • Borrelboot met schipper (2 uur)
  • Drankjes uit Hollandse bar
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Uitgebreid driegangendiner
Prijs & Details

20 - 100 personen

4.5 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 507 beoordelingen klanten vertellen