Weekendarrangement voor bedrijven in Amsterdam

» Uitje » Bedrijfsweekend-in-amsterdam

arrangement teambuilding

Een combinatie van zakelijk en fun tijdens een geheel verzorgd weekendarrangement in het centrum Amsterdam. Ben je op zoek naar een zakelijk teambuildingsweekend? Tijdens dit weekend is er ruimte voor meetings, bijeenkomsten en workshops, maar ook voor ontspanning tijdens een rondvaart over de grachten van Amsterdam of een actief stadsspel in het centrum.

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Zakelijk teambuildingsweekend in Amsterdam

Een uniek en zakelijk teambuildingsweekend organiseren in Amsterdam? Bij dit arrangement staat alles in het thema van vergaderen, elkaar beter leren kennen, samenwerken tijdens de spannende city games en natuurlijk genieten van onze prachtige hoofdstad Amsterdam. Tijdens dit arrangement maak je kennis met elkaar buiten de muren van kantoor en we kunnen je verzekeren, dat gaat jullie onderlinge band zeker weten versterken! 

Wat kun je verwachten van dit arrangement in Amsterdam? 

Dit arrangement is een combinatie van zakelijk, social en fun. Op vrijdagavond spelen jullie een spannend dinerspel zoals bijvoorbeeld La Casa De Papel VR of het Moorddiner, misschien willen jullie het weekend goed en gezellig inluiden met een Pubquiz of het Hou van Holland dinerspel. Er wordt een overnachting voor jullie geregeld in het centrum van Amsterdam. De volgende ochtend staat in het teken van vergaderen, talks en andere zakelijke evenementen. Na een hele ochtend luisteren en nieuwe informatie tot je nemen, zullen jullie wel toe zijn aan een wat actiever onderdeel van het weekend. Daarom staat er na de lunch een stadsspel op de planning. Wij hebben verschillende stadsspellen, zoals bijvoorbeeld de officiële Wie is de Mol game, het Geheimen van Amsterdam stadsspel, of een Escape City. De keuze is reuze, en helemaal aan jullie! 

Na de city game in de middag hebben jullie misschien nog wel zin in een heerlijke, rustgevende rondvaart over de prachtige grachten van Amsterdam! Vaar over de Amstel, Singel, Prinsengracht en natuurlijk niet te vergeten het IJ! Sluit het weekend af met een gezellige borrel of driegangendiner. Tijdens dit weekendarrangement is er genoeg ruimte om bij te kletsen en elkaar misschien beter te leren kennen! 

Offerteaanvraag

Ben je op zoek naar een geschikt arrangement voor jullie bedrijfsweekend in Amsterdam? Een combinatie van social en zakelijk, spanning en gezelligheid? Kies voor ons weekendarrangement in Amsterdam! Dit arrangement kan helemaal op maat worden gemaakt en naar jullie wensen worden afgestemd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

 • Hotelovernachting
 • Vergaderlocatie
 • Beeld- en spelmaterialen
 • Professionele spelleider
 • Ontbijt en of lunch
 • Prijsuitreiking
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

24 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 497 beoordelingen klanten vertellen