Bedrijfsfestival organiseren in Amsterdam

» Uitje » Bedrijfsfestival-organiseren-in-amsterdam

arrangement bedrijfsfeest

Wil je een bedrijfsfestival in Amsterdam organiseren als invulling van je personeelsfeest? Zie je het al voor je? Een compleet eigen festivalterrein helemaal alleen voor jou en al je collega's. Wij zorgen voor entertainment gedurende de dag. Wat dacht je van DJ's, artiesten, showgirls, een fotograaf en foodtrucks met heerlijke gerechten. We kunnen je verzekeren, good vibes only tijdens een bedrijfsfestival in Amsterdam.  

Inclusief

  • Unieke locatie in Amsterdam
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Houd rekening met vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Een bedrijfsfestival als invulling voor jouw personeelsfeest in Amsterdam 

Een plek creëren waar alle collega's nieuwe en positieve energie van krijgen, dat is waar een bedrijfsfestival voor staat. Vrolijke mensen, gezellige aankleding, lekker in de buitenlucht, een drankje, hapje en de muziek mag natuurlijk ook niet ontbreken. Tijdens een bedrijfsfeest ontstaat er verbinding en is de inspiratie volop aanwezig.  

Kun je het je voorstellen? Een compleet eigen festivalterrein voor jouw personeel inclusief statafels, zitzakken, picknicktafels, festivalvlaggetjes, chill area's en allerlei verschillende foodtrucks met de lekkerste gerechten en hapjes? Wil je het event organiseren op een industriële locatie zoals de NDSM-werf in Amsterdam Noord? Of ga je liever voor het strand, een weiland of het Amsterdamse Bos? Wij organiseren verschillende festivalconcepten op indoor en outdoor locaties. Geen lange rijen met stoelen in een saaie congreszaal, maar een ingericht event-terrein waar iedereen kan genieten van muziek, cabaret, workshops, lezingen en heerlijk festival food.  

Samen met onze ervaren event managers wordt er gekeken naar jullie wensen, het thema en de doelstellingen. Wat past het beste bij jouw bedrijf of organisatie en de medewerkers? Aan de hand daarvan zullen wij de activiteiten, muziek, thema en het eten volledig afstemmen. Een bedrijfsfestival is voor iedereen en wij kunnen je verzekeren dat alle genodigden zich zullen vermaken tijdens deze speciale dag. 

Laat je inspireren 

Heb je interesse om een bedrijfsfestival (indoor of outdoor) te organiseren voor jouw bedrijf? Maak kennis met onze ervaren event managers en laat je inspireren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Unieke locatie in Amsterdam
  • Aankleding locatie
  • BBQ/Foodtrucks
  • Drankjes
  • DJ en/of band
Prijs & Details

Vanaf 50 personen

3 uur

op aanvraag

Houd rekening met vermakelijkhedenretributie.

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 495 beoordelingen klanten vertellen