Arrangement stadswandeling en dinerspel Amsterdam

» Uitje » Arrangement-stadswandeling-en-dinerspel-amsterdam

arrangement dinerspel rondvaart

Dit dag arrangement in Amsterdam staat in het teken van elkaar beter leren kennen en ondertussen genieten van wat Amsterdam te bieden heeft. Samen met je collega's en een stadgids gaan jullie op pad. De grachten, oude panden en mooie pleinen komen allemaal voorbij tijdens de stadstour met gids. Met een dinerspel in een karakteristieke horecalocatie in onze prachtige hoofdstad Amsterdam sluiten jullie deze gezellige dag af. 

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

Arrangement stadswandeling met gids in Amsterdam 

Combineer een Amsterdamse stadswandeling met gids met een heerlijk driegangendiner. Tijdens het driegangendiner spelen jullie een spannend dinerspel, zoals het Moorddiner. Deze combinatie zorgt voor de perfecte teambuilding! Weet jij het ezelsbruggetje om de volgorde van de vier belangrijkste grachten te onthouden? Wat is de grootste trots van Amsterdam? Of wat is de wapenspreuk van Amsterdam die onder de bekende drie kruisjes staat? Onze professionele stadsgids kan jullie alle weetjes vertellen over de prachtige hoofdstad van Nederland. 

Hoe ziet het arrangement stadswandeling met dinerspel in Amsterdam eruit? 

Jullie worden welkom geheten door onze stadsgids in het centrum van Amsterdam. De stadsgids neemt jullie mee naar alle mooie en historische plekken van Amsterdam. De grachtengordel is hét superkroonjuweel van onze hoofdstad. Tijdens de stadswandeling komen jullie alles te weten over deze prachtige stad. Zelfs de echte Amsterdammers zullen versteld staan. Na de stadstour langs de grachten, parken en rijke historie worden jullie verwacht in een sfeervolle horecalocatie in Amsterdam. Jij en je collega's gaan genieten van een heerlijk driegangendiner, maar op een unieke manier. Voor of na het diner of tussen de gangen door spellen jullie een dinerspel, zoals bijvoorbeeld Escape Dinner, Ranking your Colleagues of Charity Dinner Game. Jullie schuiven per team aan tafel. Bespreek samen nog snel jullie tactiek, want het speldiner gaat beginnen! Na afloop wordt het winnende team bekroond tijdens de prijsuitreiking.  

Offerteaanvraag

Tijdens dit bedrijfsuitje kun je cultureel en culinair genieten in Amsterdam samen met collega's. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ook onze andere arrangementen, zoals de Walking Dinner of Floating & Walking Dinner in Amsterdam. 

Offerte Aanvragen

Inclusief

  • Stadstour met stadsgids 
  • Professionele begeleiding en entertainer 
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit 
  • Uitgebreid driegangendiner 
Prijs & Details

Vanaf 20 personen

6 uur

op aanvraag

Onze eventmanager helpt graag!

020 – 675 23 92

Stuur ons een bericht

8.4
Reviews 498 beoordelingen klanten vertellen