Gamification

Een game spelen in Amsterdam vs. je werk gedaan krijgen. Het was ooit het één of het ander, maar nu kan het beide. Leer hoe gamification de productiviteit van jezelf en je collega’s verhoogt. 

Gamification als bedrijfsuitje in amsterdam

Wat is gamification? Bij gamification gebruik je spelelementen om je collega’s te motiveren en hun ervaring te verrijken. Een gamification uitje is daarom ook geschikt als bedrijfsuitje in Amsterdam. Die technieken toepassen in de echte wereld is waar gamification over gaat. Bij gamification staat centraal dat je gedrag wil stimuleren. Gamification is geen spel, het is meer dan dat. Het is een manier om je werk uitdagender te maken en aanzienlijk meer werk gedaan te krijgen.   

Gamification op het werk boost de productiviteit van werknemers met maar liefst 40%.   

Dit doe je door in te spelen op de intrinsieke motivatie. Dit is de motivatie die uit een persoon zelf komt. De achterliggende redenen die mensen hebben om bepaalde dingen te doen, bijvoorbeeld leren, status of erkenning. Doelen behalen, teambuilding, gedragsverandering en bewustwording staan centraal. Wanneer veel van het geleerde meteen wordt toegepast binnen het team of bedrijf is het doel van de training bereikt. Hier vind je een overzicht van onze trainingen voor bedrijven die wij verzorgen in Amsterdam. 

gamification bedrijfsuitjes in amsterdam

Ranking your business event

Ranking your buzz-ness

Wat speelt er onder het personeel en op welke manier willen jullie als bedrijf aan de start verschijnen van het nieuwe jaar? Het zijn belangrijke vragen voor het succes van jullie organisatie. Wat is een betere basis voor wederzijds begrip, dan inzicht hebben in de elkaars drijfveren en werkzaamheden. Vooral ook van de afdelingen waar je eigenlijk (te) weinig van weet?

Office Escape

Office escape room game

De deuren vallen dicht en je kunt geen kant op. Het is één grote val… Jullie zijn gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest jullie nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd! 

bedrijfsuitje Alkmaar

Walk the talk - kernwaarden

Met de Walk the Talk Game in Amsterdam word je met samen met je collega’s genadeloos op de proef gesteld. In groepen van 3 tot 5 personen word je op pad gestuurd met niks meer dan een tablet en een plattegrond. Onderweg liggen er verschillende challenges en opdrachten op de loer. Alle input wordt vastgelegd; denk aan videoboodschappen, foto opdrachten en nog veel meer. Tijdens de inhoudelijke de-briefing staan we uitgebreid stil voor een reflectie. 

onze gamification filosofie

Gamification staat voor spelenderwijs leren, oftewel playful learning. Mensen zijn van nature gemotiveerd om een game te spelen, beter te worden en natuurlijk ook te winnen. Een ander aspect is dat je in games de mogelijkheid krijgt om heerlijke stomme fouten te maken. Gaat het mis, dan begin je gewoon weer opnieuw. Iedere succesvol gespeelde game werkt motiverend: uitdaging, actie, progressie, fun en feedback zijn hierin de belangrijkste elementen. Steeds meer bedrijven zetten gamification games in om gekozen doelen te bereiken. Samen bespreken we uitgebreid de gekozen doelen en bepalen we de content die in de gamification verwerkt wordt. Onze gamification trainingen worden altijd digitaal ondersteund en zijn geschikt voor binnen en buiten, in een totaal andere omgeving of juist in je eigen werkomgeving.

onboarding scenario

Ben jij klaar voor je nieuwe baan? In grote organisaties werken veel mensen. Er zijn mensen die komen en er zijn mensen die gaan. De onboarding game in Amsterdam richt zich specifiek op de mensen die komen. Je wilt namelijk dat ze zich welkom voelen, de bedrijfscultuur omarmen en hun collega’s beter leren kennen.

In deze op maat gemaakte entertraining maken de newbees op originele en interactieve wijze kennis met hun nieuwe collega’s en hun nieuwe werkgever.

8.3
Reviews 342 beoordelingen klanten vertellen